Vse izdelke lahko naročite na strani http://www.pikaolivija.si/

Kocke so narejene iz kvalitetnega lesa, ki ni kemično obdelan in je slovenskega porekla. So gladko zbrušene in nimajo ostrih robov. Barve in laki, s katerimi so prebarvane, so neškodljivi človeku in naravi, predvsem pa so primerni za barvanjem izdelkov, namenjenih otrokom. Barve so preverjene kvalitete in ustrezajo evropskim varnostnim standardom SIST EN 71-3 in SIST EN 71-9.

Trakci za lase so narejeni iz kvalitetnega bombaža. Sešiti in prišiti/zavezani so na najlonsko elastiko, ki so zelo raztegljive, nimajo motečih šivov ali robov in so primerni za vse velikosti.

Obešanke za voziček so narejene iz kvalitetnih lesenih perl evropskega porekla, ki so kemično neobdelane iz gladko zbrušene. Barve in laki, s katerimi so prebarvane, so neškodljivi človeku in naravi, predvsem pa so primerni za barvanjem izdelkov, namenjenih otrokom. Barve so preverjene kvalitete in ustrezajo evropskim varnostnim standardom SIST EN 71-3 in SIST EN 71-9.

Ogrlice
Silikonske perle so iz 100% razgradljivega silikona (to je material, iz katerega so narejeni dude, grizala, otroški jedilni pribor), brez vonja in okusa, brez BPA, PVC, niklja, ftalatov, merkurija, svinca in ostalih škodljivih snovi. Perle so kvalitetne, preverjene in certificirane ter ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3. Lesene perle so naravne, neobdelane in gladko zbrušene.

OBIŠČI STRAN PIKAOLIVIJA.SI