Online svetovanje: zdaj je čas za nove ideje!

Zagotovo se ti večkrat porodijo nove in včasih nore ideje. Potem pa se zgodi, da ne veš, kaj bi z njimi. Kako začeti, kako jih spraviti v življenje. Mogoče si že toliko let v službi, kjer se ne počutiš dobro in si želiš nekaj več. Veš, da imaš veliko za dati svetu, a to v trenutni službi ne pride do izraza. Zato si nesrečna(en) in si se odločil/a, da je res čas, da se premakneš naprej.

Ali pa imaš že svoj posel, a se ti je vmes zataknilo in rabiš samo en pospešek, da boš lažje šla/šel naprej. Zdi se ti, da že toliko časa trdo delaš, učinkov pa ni tistih pravih, ki jih pričakuješ.

Ker sem sama šla skozi marsikatero situacijo in izkušnjo, sem se odločila, da sem ti na razpolago, da ti pomagam na tem področju.

Zato sem zate pripravila VIP PAKET, ki vsebuje:
  • 3 urno online srečanje
  • pregled tvoje ideje, ki še ni zaživela ali tvojega obstoječega posla, kjer si se zataknil/a in bi rad/a šla naprej
  • ugotovili/ugotovila bova, kaj je tvoja strast in če jo trenutno živiš oz. kako priti do tega, da boš živel/a svoje sanje
  • pregled tvojih družabnih omrežij – kako ti kaj gre na spletu
  • pripravili/pripravila bova plan za naprej, kje in kako začeti, kako nadaljevati; sledi AKCIJA, brez tega ne gre! 😉
  • tudi kakšno presenečenje ne bo manjkalo, saj ljudi zelo rada razvajam 🙂

Poleg tega ti bom tudi po najinem srečanju ostala na razpolago za pomoč, ko se ti bo porodilo še kakšno vprašanje, ko se ti bo kje zataknilo ali se boš želel/a samo pogovoriti o kakšni dobri ideji.

Zdaj je čas za nove ideje!
Akcijska cena: 120 EUR + DDV

Cena triurnega svetovanja je 150 eur + ddv, a za sledilce Mojespletke do konca aprila le 120 eur + ddv. Veselim se srečanja s tabo.

PRIJAVI SE NA URSAZORZ.COM ›
Kategorija:

Opis

Še na kratko o meni

Sem mama, hči, sestra, prijateljica ter podjetnica z dušo in srcem, ki za vas vse poštima, medtem ko vi mirno spite. Organizatorka dogodkov, ki sem po 17. letih službe v veliki korporaciji, leta 2010 čez noč pristala v podjetniškem svetu. Odločitev, ki je nikoli nisem obžalovala niti za trenutek.
Leta 2010 sem odprla svoje podjetje Eventio in do danes organizirala čez 100 različnih dogodkov, od katerih je bil najbolj odmeven 500 podjetnic – največji dogodek ženskega podjetništva v Sloveniji.

Sicer pa tudi mentorica in poslovna svetovalka, pomagala sem preko 40 podjetnikom začetnikom ali takim, ki so želeli nadgraditi svoj posel. Sem mentorica v podjetniških inkubatorjih v Postojni, Sežani, Primorskem tehološkem parku …

Sem tudi strastna predavateljica, izvedla čez 50 predavanj na podjetniške teme, ter avtorica zbirke pesmi ››Ko imaš nekoga preprosto … rad“‹‹. Počnem pa še ››marsikaj‹‹. Pomagam tudi ljudem, da odkrijejo svojo strast, jo spremenijo v posel in zaživijo svoje sanje.

Verjamem, da je vedno vse točno tako kot mora biti in da se nam vse v življenju zgodi z določenim namenom, ki ga včasih odkrijemo takoj, drugič pa šele čez leta.
Obožujem svoje sorodnike (malo jih je, a se imamo zelo radi), sončne zahode, delo ponoči, ko imam navdih, in zato poznejše vstajanje zjutraj, čaj, vse, kar je povezano s kulinariko, druženje s prijatelji, smeh, razvajanje in obdarovanje ljudi, globoke pogovore, fotografiranje ujetih trenutkov in pozitivne ljudi.
Zelo rada se smejim, sem odštekana, včasih pa tudi resna (a samo včasih ;)):

Če vas zanima še karkoli o meni, kar nisem napisala, me pa kar vprašajte ([email protected]), z veseljem vam bom odgovorila. 🙂

Več o svetovanju in prijave na: ››https://ursazorz.com/zdaj-je-pravi-cas-za-novenore-ideje‹‹